adidas i-5923 iniki sort

Dj's and Producers post links to your tracks, demos, Dj sets etc for feedback
1 post Page 1 of 1
6w3tbh2b
Posts: 3
Joined: Tue Oct 12, 2021 1:47 pm


Image
Adidas -mærket er synonymt med ydeevne og er globalt anerkendt som et af de bedste atletiske sko til både seriøse fagfolk og weekendkrigere. adidas sko dame Med det nu berømte trestribede design er deres sneakers det bedste valg for rutinerede atleter eller dem, der ønsker at afgive en erklæring. Gør verden til din legeplads, og køb adidas sko for at finde den rigtige sneaker til alle dine fodbold-, trænings- og løbebehov.

En moderne streetwear-træner, der er stilet til at ligne en retro-løbesko,Bevægelseskontrol har dette par adidas I-5923’s med stretchy overdel i mesh og er dækket med førsteklasses strejf af tonet nubuck. Kontrastfyldte 3-striber fuldender udseendet af dette komfortable og eftertragtede par-bygget med boost ™ -dæmpning og ydersål i gummibånd.

Adidas klassiske 70'er-løber er moderniseret med denne I-5923 silhuet, og den får det populære Triple Black-farveskema. Sneakerens overdel i blandet adidas i-5923 iniki sort materiale bestående af mesh-, læder- og ruskindsoverlag er helt dækket af sort sammen med mærket Three Stripes på siderne. Mærkede matsorte etiketter ses på tungen, efterfulgt af matchende sorte snørebånd og Boost-sål i fuld længde for at fuldføre det helt sorte tema.

Adidas fejrer frihed og kærlighed og skaber et stærkt og positivt budskab med deres LGBT-påvirkede I-5923 retro-løber. Regnbuen er en slikpastel -version af det mest anerkendte LGBT -symbol i verden, og males med bløde blues, grønne og lyserøde ruskind i tåen, tandede striber og hælpanel. adidas sko tilbud Med de farverige accenter, der hylder mangfoldighed og lighed, afrundes farvevejens identitet med etiketten "Better Together" inde i tungen. Holder dig energisk med den karakteristiske boost -dæmpning under fødderne, OrthoLite® indersålen tilføjer ydeevne til den moderne følelse.

https://www.activityhoo.com/
1 post Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests